ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

Με δυο σημαντικά προβλήματα, ξεκινάει την Δευτέρα, η προετοιμασία του Αμαρουσίου, για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής στο Λαύριο. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς των δυο βασικών γκαρντ, Μπρίσκο και Πένο οι οποίοι ουσιαστικά δεν αγωνίστηκαν στο ματς με το Περιστέρι.
Ο μεν Αζάια Μπρίσκο ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, το οποίο αισθάνθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Έμεινε εκτός δωδεκάδας και πλέον δίνει “μάχη με το χρόνο” για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι. Ακολουθεί εντατική θεραπεία και με δεδομένο ότι το σημείο είναι “ύπουλο” η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Από την άλλη, ο Στεφάν Πένο, ο οποίος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στην πρώτη φάση του ματς με το Περιστέρι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή έδειξε ότι. κατ’ αρχάς, γλίτωσε τα χειρότερα. Υπέστη κάκωση και και πλέον από την αντίδραση του οργανισμού του στην θεραπεία θα φανεί πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. Ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία.

Υπό αυτές τις συνθήκες αμφότεροι θα λείψουν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών και ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι υποχρεωμένος να περιμένει και παράλληλα να ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μη τους έχει στη διάθεσή του. Σε κάθε περίπτωση , η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας είναι το πρώτο μέλημα του 52χρονου τεχνικού.

Share With: