Εκδρομή στην Αίγινα για την Ακαδημία του Γ.Σ.Α! (pics)

Μια ξεχωριστή Κυριακή μακριά από το Κλειστό του Αγίου Θωμά και απο τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ήταν η χθεσινή για την Ακαδημία μας.

Με την ευγενική υποστήριξη της Saronic Ferries και με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι αθλητές/τριες των Τμημάτων Υποδομής μαζί με τους γονείς τους επισκέφθηκαν το όμορφο νησί της Αίγινας και τη Μονή του Αγίου Νεκταρίου. Το διαφορετικό “day-off” των μικρών αθλητών περιλάμβανε πέρα από την επίσκεψη στον Άγιο Νεκτάριο, βόλτα στην γραφική πόλη της Αίγινας και φαγητό στο λιμάνι, σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια του νησιού. Τους νεαρούς αθλητές περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς, την αποστολή της ομάδας ακολούθησε και ο αθλητής της ανδρικής Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α και Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ κ. Χρήστο Γεωργουσόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γιώργο Κατσαρέλια.

Αθλητές, γονείς και μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων τους πέρασαν ευχάριστα μία ηλιόλουστη Κυριακή και ανυπομονούν ήδη για την επόμενη εκδρομή!

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην εταιρεία Saronic Ferries για την προσφορά του συνόλου των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ευχόμαστε στη Διοίκηση και τα πληρώματα της εταιρείας πάντα υγεία και καλές θάλασσες!

Η SARONIC FERRIES με εμπειρία 60 χρόνων στις γραμμές του Αργοσαρωνικού, συνδέει καθημερινά τον Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα και τον Πόρο.

Με τα 5 επιβατηγά/οχηματαγωγά πλοία, “ΑΧΑΙΟΣ”, “ΦΟΙΒΟΣ”, “ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ”, “ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ”, “ΑΝΤΙΓΟΝΗ πλήρως εναρμονισμένα με τις σύγχρονες ανάγκες, η SARONIC FERRIES υπόσχεται ένα ταξίδι άνετο, ασφαλές και απολαυστικό, εξυπηρετώντας τους μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες του Σαρωνικού αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες τους χειμώνα-καλοκαίρι.

Saronic Ferries: Στηρίζει την προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού για την  ανακούφιση των πυρόπληκτων | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Share With: