Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συλλογή προϊόντων για τους πυρόπληκτους της Β.Εύβοιας

Κάνοντας πράξη το Υπηρετείν, κληθήκαμε όλα τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου να προσφέρουμε βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική! Σε τέσσερις μόνο ώρες συγκεντρώσαμε και διευθετήσαμε 6 μεγάλες παλέτες με αγαθά πρώτης ανάγκης, τα οποία την Πέμπτη 12/08/2021 παραδόθηκαν σε ταχυμεταφορική εταιρεία για να συγκεντρωθούν στο διακομιστικό κέντρο του Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας παραδοθούν σε πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

 

Το ΔΣ και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας ευχαριστούν εκ βάθους καρδιάς τα μέλη, φίλους, γονείς αθλητών, παίκτες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης για την προσφορά τους, τους χορηγούς του Συλλόγου Clean Contol, Κάβα Δέκα, Πρατήριο Καυσίμων Ιατρίδης, Φούρνος Παπασυμεών για τις ιδιαίτερες προσφορές τους και τον καλαθοσφαιριστή μας Ιωάννη Γκαγκαλούδη που με τις ενέργειές του μεγάλη πολυεθνική εταιρεία που θέλει να τηρηθεί η ανωνυμία της προσέφερε μία σημαντική ποσότητα προϊόντων και φαρμάκων.

 

Ο Σύλλογός μας θα στέκεται αρωγός σε κάθε περαιτέρω ανάγκη στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών με οποιοδήποτε τρόπο είναι δυνατό και θα παραμείνει ενεργός στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις πυρόπληκτες περιοχές.

Γ.Σ.Αμαρουσίου
Share With: