Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Γ.Σ. Αμαρουσίου! (pics)

Με μεγαλή επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ενώπιον της Δημοτικής Αρχής, χορηγών, αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία, ευτυχία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Στον λόγο του ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμαρουσίου κ. Χρήστος Γεωργουσόπουλος  μετέφερε τις θερμές ευχές του για μια παραγωγική χρονιά, εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των Ακαδημιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους προς το Σύλλογο και έκανε ειδική μνεία στην διαχρονική στήριξη των Παλαιμάχων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Εκτός από τις ευχές του για το νέο έτος επεφύλασσε ευχάριστη έκπληξη στους παρευρισκομένους, με την ανακοίνωση της κατασκευής, εντός του έτους, και νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ (τύπου μπαλονιού) για την κάλυψη των αναγκών του Μαρουσιώτικου Αθλητισμού. Σύντομο χαιρετισμό απήυθυναν ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Εξυπηρέτησης του πολίτη κ. Γιάννης Νικολαράκος οι οποίοι έκοψαν τα κομμάτια της πίτας και μοίρασαν ευχές για μια πετυχημένη αθλητική χρονιά.

Ακολούθησε σύντομος απολογισμός όλων των ενεργειών που υλοποίησε το Δοικητικό Συμβούλιο κατά την περασμένη χρονιά, με γνώμονα την ανάπτυξη του Συλλόγου και την στήριξη των αθλητών-τριων του και εκφράστηκαν ευχαριστίες σε χορηγούς και φίλους!

Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου βράβευσε τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσούκο, τον αθλητή, προπονητή, πρόεδρο και ζωντανό – θρύλο του Γ.Σ. Αμαρουσίου για την 65ετή προσφορά του. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτού ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Ακίνητης Περιουσίας και Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Σταθούλης. Τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε από τον Γ’ Αντιπρόεδρο Βασίλη Μόζερα και στον πιστό φίλαθλο της ομάδας κ. Γεώργιο Ξανθάκη για την στήριξη και την αγάπη του προς τον Σύλλογο, ο οποίος με απόφαση προηγούμενης συνεδρίασης Δ.Σ. χρήστηκε Επίτιμο Μέλος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ιωαννίδης, κ. Στέφανος Τσιπουράκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.ΠΑ.ΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Κατερίνα Βουρλάκη, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριακή Κανάρη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού κ. Φανή Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, κ. Σπύρος Μπόγδανος, κ. Κατερίνα Ψάλτη, κ. Μάντυ Ρώτα, κ. Παναγιώτης Σαγρής, ο πρώην Δημ.Σύμβουλος κ. Λευτέρης Μαγιάκης, ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα αθλητισμού κ. Τόμι Σχινάς,  η Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας των δυο φύλων κ. Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Μάχη Νικολαράκου, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων, παλαίμαχοι, αθλητές, γονείς, χορηγοί και φίλοι του ΓΣΑ.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αμαρουσίου ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχεται σε όλους Καλή αθλητική χρονιά!

Share With: