Συνάντηση Γ.Σ. Αμαρουσίου με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Αμαρουσίου Χρήστος Γεωργουσόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Κων/νος Χατζηπαντελής συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Στην ατζέντα του ΓΣΑ υπήρχαν ζητήματα που αφορούν σε έργα συντήρησης του Γηπέδου (Αγ. Θωμά) καθώς και η αξιοποίηση και άλλων σημείων εντός του αθλητικού χώρου για φιλοξενία και νέων αθλημάτων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους αξιωματούχους του Συλλόγου για τα θέματα που αφορούν στην κατασκευή του Γηπέδου ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλα, για την πορεία των ενεργειών σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γηπέδου του Αγ. Θωμά και γενικότερα για τους σχεδιασμούς που αφορούν στην αθλητική ανάπτυξη του Αμαρουσίου.

Τέλος διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η δημιουργική συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής που επιτρέπει στους Συλλόγους να αναπτυχθούν με πολύ θετικά προπονητικά και αγωνιστικά αποτελέσματα προς όφελος της νέα γενιάς της πόλης.

Το παρόν στην συνάντηση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αντιπρόεδρος Β’ του Γ.Σ. Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη καθώς και η σύμβουλος του Δημάρχου σε αθλητικά θέματα κα Μάχη Νικολαράκου.

 

 

 

Share With: