ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΗΛ. ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΟΚ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες/αθλητές,

Στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης του μητρώου αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι από φέτος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους τους κατόχους Δελτίου Αθλητικής Ταυτότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας, η είσοδος και εγγραφή στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Ο.Κ. (για μετάβαση στην πλατφόρμα πατήστε εδώ: https://apps.basket.gr/login). Για την εγγραφή ανηλίκων αθλητών στο μητρώο απαιτείται είσοδος στην πλατφόρμα με τη χρήση των κωδικών taxisnet των γονέων/κηδεμόνων του αθλητή.

Αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://apps.basket.gr/documentation.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η διαδικασία εγγραφής στο αθλητικό μητρώο της Ε.Ο.Κ. θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 31/08/2022. Σε περίπτωση που παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία τότε ο/η αθλητής/τρία χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα και τουρνουά ευθύνης της Ε.Ο.Κ. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω διαδικασία θα γίνει για μια και μοναδική φορά στην αθλητική ζωή του αθλητή/τριας.

Επισημαίνεται ότι ο Γ.Σ. Αμαρουσίου βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Ομοσπονδία προκειμένου να επιλυθούν τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν λόγω της καινούργιας διαδικασίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Συλλόγου με email στο maroussi1896@gmail.com.

Share With: