ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΠΡΙΣΚΟ

Την Παρασκευή θα δοκιμάσει να προπονηθεί για πρώτη φορά από την μέρα του τραυματισμού του (τράβηγμα στον προσαγωγό) ο Αζάϊα Μπρίσκο. Με βάση το πλάνο του ιατρικού επιτελείου, σε πρώτη φάση,  θα μπει στο γήπεδο για να κάνει ατομικό πρόγραμμα και ενδεχομένως τα κομμάτια της προπόνησης που δεν θα έχουν επαφή. Ο γκαρντ του Αμαρουσίου που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, με το Περιστέρι, ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα θεραπείας με στόχο να προλάβει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Δευτέρας στο Λαύριο.

Από την άλλη, η παρουσία του Στεφάν Πένο, ο οποίος υπέστη κάκωση στην ωμοπλάτη, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Κι αυτός υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία,  αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι έτοιμος να προπονηθεί. Αυτό σημαίνει ότι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.
Ως εκ τούτου, ο τεχνικός Γιώργος Λιμνιάτης, προετοιμάζει την ομάδα χωρίς δυο βασικούς γκαρντ και προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. με βάση και τις τελευταίες δηλώσεις του δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια για την βελτίωση της ατομικής άμυνας.

Share With: