“Επίσημος Υποστηρικτής” της Μαρούσι ΚΑΕ 1896 το GARAGE SPECIALISTS

Η ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896 και το συνεργείο αυτοκινήτων GARAZE SPECIALISTS ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2023- 2024.
Το συνεργείο GARAZE SPECIALISTS δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αμαρουσίου (Δημητρίου Γούναρη 88), καιανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά της ΚΑΕ, στηρίζοντας
την ομάδα ως «Επίσημος Υποστηρικτής».
Τo συνεργείο στα πλαίσια της συνεργασίας προσφέρει ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε όλα τα μέλη της ομάδας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
ΠΡΟΦΙΛ GARAZE SPECIALISTS 
Η εταιρεία GARAZE SPECIALISTS δραστηριοποιείται στον κλάδο των αυτοκινήτων και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, service και φανοποιείας για όλους
τους τύπους αυτοκινήτων της αγοράς. Mε πολυετής εμπειρία με εφαρμογές σε αυτοκίνητα όλων των τύπων και εταιρειών,τους κατατάσσει σε υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και επαγγελματισμό με απόλυτη αφοσίωση. Με έμφαση στη λεπτομέρεια,την εμπειρία και την επικοινωνία με τον πελάτη και σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου αλλά και του ιδιοκτήτη του, έχουν χτίσει ένα ισχυρό όνομα στο χώρο του αυτοκινήτου και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μακροχρόνιους πελάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Share With: