ΛΕΥΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟ | Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στηρίζει την τοπική αγορά

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου στηρίζει την τοπική αγορά”
Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης διοργανώνουν το «Λευκό Σάββατο», στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 και δίνουν τη δυνατότητα στους Μαρουσιώτες και επισκέπτες του Μητροπολιτικού κέντρου των Βορείων Προαστίων, να απολαύσουν από τις 19.00 και μετά, μία βραδιά προσφορών από τα μαγαζιά των πεζόδρομων του Ιστορικού Κέντρου αλλά και πολλά ψυχαγωγικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Μάχη Νικολαράκου, τονίζουν τη διπλή σημασία του Λευκού Σαββάτου” που συνδυάζει την ψυχαγωγία και τη στήριξη της τοπικής αγοράς.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ KENTPO ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Μαγαζιά Ανοιχτά από τις 19:00 ψωνίζουμε & Διασκεδάζουμε! Μεγάλες Προσφορές!!! Παιδικά Δρώμενα σε όλους του πεξοδρόμους MARIANNA & THE DIZZY BREEZERS (Διονύσου & Δήμητρος) ORCHA BAND (Σταθμός ΗΣΑΠ) IRENE (Ερμού & Πλαστήρα) ΡΗΓΑΣ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ (Μητροπόλεως & Κοίμησης θεοτόκου) Δήμος Αμαρουσίου ΕΣΑΜ IRIIIY TOSFAPYEERI"
Share With: