ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΤΡΟΥΣ

Το ΔΣ του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου Μαρουιώτη και παλαιού αθλητή – προπονητή του Συλλόγου μας Κώστα Μοστρού.

O Κώστας Μοστρούς γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1936. Ήταν αθλητής  του Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και υπήρξε Πρωταθλητής επί σειρά ετών (1952-1963) στους δρόμους από τα 800 έως τα 10.000 μέτρα. Κέρδισε πολλά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα στίβου σε διεθνείς διοργανώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας ανέλαβε προπονητής αρχικά στον Α.Ο. Παραδείσου και εν συνεχεία στον Γ.Σ. Αμαρουσίου αναδεικνύοντας σημαντικούς πρωταθλητές με πανελλήνιες νίκες και καταρρίψεις πανελληνίων ρεκόρ, μεταξύ των οποίων την Μάγδα Πουλημένου (μαραθώνιο), τον Βασίλη Πολίτη (800μ.) τον Γιώργο Κουρούκλη (110εμπ) τον Νίκο Σκιαδά (1500μ.) και πολλούς άλλους.

Παράλληλα πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες για πολλά χρόνια ως κριτής στίβου και συμμετείχε ως γυμνασίαρχος σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Inline image

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΓΣΑ"

Share With: