ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΜΠΡΙΣΚΟ

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Αζάϊα Μπρίσκο στον εκτός έδρας αγώνα του Αμαρουσίου (13/11) με το Λαύριο MEGABOLT για την 6η αγωνιστική της “STOIXIMAN BASKET LEAGUE”. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δεν έπαιξε με το Περιστέρι bwin εξαιτίας ενοχλήσεων στους προσαγωγούς,  όλη την εβδομάδα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και συμμετείχε μόνο σε ορισμένα κομμάτια της προπόνησης με τους συμπαίκτες του. Μόνο τη Κυριακή ανέβασε ρυθμούς για να δει σε τί κατάσταση βρίσκεται, γιατί πάντα σε τέτοιους “ύπουλους” τραυματισμούς εγκυμονεί ο κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς. Το ιατρικό τιμ θα τον υποβάλει στο τελικό τεστ, ίσως και, πριν το ζέσταμα του αγώνα.
Από την άλλη η περίπτωση του Στεφάν Πένο που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ  δύσκολο ν προλάβει να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι αυτός δεν έκανε καμία προπόνηση με την ομάδα , απλά ακολουθούσε θεραπεία και πρόγραμμα εκγύμνασης για να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Λογικά λοιπόν, ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στην 12άδα, ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν θα είναι υψηλός.
Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Γιώργος Λιμνιάτης (θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που “έσωσε” την περασμένη σεζόν) και οι συνεργάτες του  είναι προετοιμασμένοι να εφαρμόσουν και εναλλακτικά πλάνα , ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν σε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Share With: